Kommun:  Halmstad
Område:  Harplinge
Adress:  Mannarp Ekbacken 452
Boendeform:  Friliggande villa
Boarea:  ca 160 kvm
Biarea:  ca 55 kvm
Tomtarea:  1 066 kvm
Pris:  2 900 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
En villa som ger gott om plats för hela familjen med många sovrum och flera sällskapsytor. Dessutom finns det inglasade uterummet som ett extra rum för vardag och fest. Stora förvaringsytor gör vardagslivet extra praktiskt.

Tomten ligger naturskönt inbäddad bland lummig grönska och med vidsträckta vidder. Solen hittar ständigt in på tomten och du väljer bland de många uteplatserna för att söka sol eller skugga.

Div. service, förskola, skola och bussförbindelser finns i Harplinge, bara 2 km bort.
Storlek:
Boarea ca 160 kvm. 6 rum. Biarea ca 55 kvm. Tomtarea 1 066 kvm (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.
Planlösning:
PLANLÖSNING:

Entréplan:

Villan har två entréer, en praktisk grovingång i anslutning till carporten och en huvudingång mitt på långsidan av huset. Entrén är välkomnande och ger plats för ytterkläder och skor. På höger hand ligger två sovrum var av ett har flera garderober bakom praktiska skjutdörrar.

Tillbaka i hallen finner vi det nyrenoverade badrummet som går i behagliga nyanser av vitt och grått. Mitt emot ligger köket med tillhörande matplats, från köket når man det inglasade uterummet. Det stora vardagsrummet står i förbindelse med både hall och matplats. Den rustika kaminen installerades 2015 och sprider en behaglig värme och höjer trivselfaktor. Nu återstår de praktiska biutrymmena som ger plats åt groventrén, förråd, flertalet garderober samt tvättstuga med bastu.

Ovanvåning:

Ett härligt allrum är centralt placerad på detta våningsplan. En stor takkupa gör rummet extra ljust och lätt att möblera. Även här finns en eldstad att samlas kring under mörka och kyliga kvällar. I den norra gaveln finns två mindre sovrum. En toalett finns vägg i vägg. I motsatt gavel finns ett stort sovrum med utgång, kanske tänker du dig en stor takterrass här så småningom.

KÖK:
Utrustning: spis (Bosch), fläkt (Cata), kyl-fullhöjd (Huskvarna), diskmaskin (Electrolux). Frys frinns i förrådet.

Tvättutrymme.
Utrustning: tvättmaskin (LG) och torktumlare (Whirlpool).
Byggnadssätt:
Grund: krypgrund, platta på mark. Stomme av trä. Bjälklag av trä. Fasad av trä. Takbeklädnad: betongpannor,papp på platt tak. Utvändigt plåtarbete: plåt. Hängrännor av plåt. Fönster: 2-glas/3-glas. Ventilation: självdrag+köksfläkt. Murstock: skorsten av plåt. Vatten: enskilt vatten. Avlopp: enskilt avlopp. Radon: långtidsmätning utförd, protokoll 2009-05-07: årsmedelvärde 30 bq/m3. Uppvärmning: direktverkande el samt 2 luft-luftvärmepumpar.
TV-anslutning:
Via fiber alternativt egen parabol.
Internetanslutning:
Fiber, anslutning betald.
Talia, öppet val av leverantör.
Uteplats:
Uteplats 1: Inglasat uterum
Uteplats 2: Öppen altan på både fram- och baksida
Bilplats:
Carport
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 375 000:- varav byggnadsvärde 882 000:- (fastställt 2015). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 29 652kr/år. Total elförbrukning 16.000 kWh avser uppvärmning, varmvatten och hushållsström
Servitut:
Rättigheter-förmån: Officialservitut Väg. Halmstad Harplinge-Risarp GA:1.
Övrigt:
Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokoll med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av kopia på besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulant fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

Robotklippare ingår ej
Vägbeskrivning:
Kör kustvägen till Hplinge, följ Tingsvägen genom samhället och ta höger vid skylten "Mannarp", följ vägen ca 2 km, huset ligger på höger sida.
Renghammar Mäklarkonsult AB Charlotte Renghammar För mer information kontakta Charlotte Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD charlotte@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter