Kommun:  Halmstad
Område:  Frösakull
Adress:  Kronolunds Gränd 2
Boendeform:  Parhus
Boarea:  ca 115 kvm
Biarea:  ca 47 kvm
Tomtarea:  494 kvm
Pris:  3 450 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Välplanerat parhus med omedelbar närhet till all service i området, lokaltrafik och salta bad. Flexibel planlösning som går att anpassa efter behov!
Storlek:
Boarea ca 115 kvm. 4 rum (kan göras om till 5 rum), varav 4-3 sovrum. Biarea ca 47 kvm. Tomtarea 494 kvm (friköpt). Tomten: insynsskyddad hörntomt och trädgårdstomt med häckar.
Planlösning:
Läge:

Tylösand må vara mer känt i folkmun men visst har grannen Frösakull ett lika attraktivt läge längs den långa sandstranden med de vackra sanddynorna. Bukten börjar med Tylösand längst söder ut, på andra sidan Tylöbäck byter området och stranden namn till Frösakull för att avsluta med Ringenäs längst norr ut. Avståndet till Halmstads stadskärna är ca 1 mil.

Området består ungefär till hälften av åretruntboende och till hälften av fritidsboende. Områdets popularitet har gjort bebyggelsen allt mer exklusiv. Här har man närhet till natursköna skogsområden, härlig sandstrand och salta bad. En välsorterad mataffär, kiosk och en gemytlig kvarterskrog gör servicen komplett. Här finns även ett antal pensionat och fyrstjärnig campingplats som under sommartid är mycket frekventerade.

Har man inte tillgång till egen cykel eller bil så finns det utmärkta bussförbindelser utmed huvudgatan Kungsvägen in till centrala Halmstad alternativt till Tylösands nöjesliv. I området finns två golfbanor och Europas bästa träningsanläggning för golf.

Möblerbar hall med furutrappa upp till ovanplanet.

Kök med matplats. Profilerade björkluckor, bänkskivor av tåligt laminat, stänkskydd av kakel i beige toner. Lättstädat klinkersgolv i grå nyans.

Helkaklat wc/duschutrymme med golvvärme.

Praktiskt tvättavdelning med groventré. Här står tvättmaskin torktumlare och varmvattenberedare placerade.

Vardagsrum med utgång till inglasad altan. Det intilliggande sovrummet kan med enkelhet läggas till denna yta och på så vis få ett större och rymligare vardagsrum.

Rumsbeskrivning på ovanplan.

Här på ovanplanet återfinns 3 st sovrum av varierande storlek och utförande. Stort och rymligt badrum med ljus våtmatta och kakelklädda väggar.
Byggnadssätt:
Grund: platta på mark. Stomme av regelstomme isol. Bjälklag av trä. Fasad av stående träpanel. Takbeklädnad: betongpannor. Utvändigt plåtarbete: plåt. Hängrännor av plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: mekanisk frånluft. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Uppvärmning: el - luftburen värme.
Uteplats:
Uteplats 1: Inglasad altan om ca 15 m², läge sydväst.
Uteplats 2: Altan om ca 15 m², läge sydväst.
Bilplats:
Bilplats 1: Garage om ca 27 m² med plats för 1 bil.
Bilplats 2: Öppen bilplats med plats för 2 bilar.
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 920 000:- varav byggnadsvärde 1 023 000:- (fastställt 2015). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 26 003kr/år. OBS: Har intge varit permanentboende.
Servitut:
Rättigheter-förmån: Officialservitut Dagvattenavledning; Officialservitut Va-Ledning; Officialservitut Va-Ledningar. Halmstad Fammarp GA:1.
Planbest:
Byggnadsplan (1983-12-08) , Ändring av detaljplan (2007-02-21)
Övrigt:
Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokoll med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av kopia på besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulant fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

Säljaren friskriver sig från allt ansvar för fel eller brist i fastigheten, i den mån dessa fel inte täcks av ovan nämnda säljaransvarsförsäkring. Köparen är med andra ord medveten om att han inte kan göra några påföljder gällande mot säljaren avseende sådana fel eller brister som inte täcks av försäkringen. Säljarens ansvar för sådana fel, vilka täcks av försäkringen, är vidare begränsat till utfallande försäkringsbelopp.
Observera att försäkringen endast omfattar bostadsbyggnaden med vissa undantag som bl.a. rökgångar, el- och vvs-installationer.

EKONOMIFAKTA
Vid ett pris av 3 450 000 kr så får man låna i bank 85 % vilket blir 2 932 500 kr. Din boendekostnad blir då inklusive driftkostnader och fastighetsskatt
5 490 lr/mån. Då fastigheten inte har haft permanentbolende så bör du lägga till ca 400 - 500 kr på månadskostnaden.
Renghammar Mäklarkonsult AB Katarina Renghammar För mer information kontakta Katarina Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD katarina@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter