Kommun:  Halmstad
Område:  Snöstorp
Adress:  Mossvägen 8
Boendeform:  Friliggande villa
Boarea:  ca 110 kvm
Biarea:  ca 48 kvm
Tomtarea:  1 230 kvm
Pris:  3 375 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Trivsam villa i 1-plan med låga drifts- och underhållskostnader borgar för ett bekvämt och bekymmersfritt boende under många år. Huset är byggt 2006 och bjuder på en modern byggkonstruktion och ett energieffektivt värmesystem. Lägg där till en tegelfasad, glaserat taktegel, 3-glasfönster, golvvärme, öppen spis, uterum, vidbyggt garage mm så är bekvämligheten stor och trivselfaktorn hög.

Den stora tomten ligger i soligt söderläge längs gata med mycket liten biltrafik. Så här njuter du ständigt av både solen och lugnet.

Varmt välkommen att uppleva alla dessa fördelar på plats!
Storlek:
Boarea ca 110 kvm. 4 rum, varav 3 sovrum. Biarea ca 48 kvm. Tomtarea 1 230 kvm (friköpt). Stor och härlig tomt i söder läge. Insynskyddat läge och uppväxt trädgård. Det är b. orrat för trädgårdsbevattning (ny pump:-ävs). En robot-gräsklippare är installerad.
Planlösning:
Läge/Område.

Snöstorp är ett attraktivt och barnvänligt område som har ett bekvämt avstånd från stan samtidigt som man når skog, mark och strand inom bara några minuters bilväg. Längs Fylleåns kant finns vackra promenadvägar och fiskemöjligheter Från Snöstorp är det ca 3 km fågelvägen till Stora Torg, och ca 2,7 km till sommar-idyllen Östra Stranden med långgrunda sandstränder. Eurostop är tillsammans med Stenalyckan ett komplett köpcentrum som du når endast ca 1,5 km från bostaden. I Snöstorp finns "Sveriges vackraste kyrka" som också är väl värd ett besök. Området trafikeras av lokaltrafiken 2 ggr/timma under både dag-och kvällstid. Flertalet förskolor finns i närheten och här finns grundskola årskurs 0-5 i omtyckta Snöstorpsskolan.

Huset på Mossvägen 8 har ett synnerligen bra och lugnt läge där biltrafiken utanför husknuten är mycket begränsad och solinfallet på baksidan är generöst. Liten insyn och stor trädgårdsyta är ytterligare uppskattade mervärden.

PLANLÖSNING:

Entrén ger plats för en lättare möblering och avhängning av ytterkläder. På vänster hand ligger en gästtoalett i ljusa toner med våtrumstapet och våtrumsmatta. Ekparkettgolvet är genomgående för hela huset liksom den komforthöjande golvvärmen (vattenburen).

Köket och matplatsen finner vi på höger hand, här är det gott om plats för både matbord och matlagning. Planlösningen mellan köket och vardagsrummet känns öppen och trivsam.

I vardagsrummet finns en vackert murad spis som sprider värme och höjer trivselfaktorn under den kalla årstiden. Vardagsrummet är i förbindelse med det stora inglasade uterummet. Här är det konstruerat med vita skjutdörrspartier, enklare plasttak, trätrall med nålfiltsmatta samt infravärme. Som alternativ till uterummet finns en öppen altan att nyttja under sommarens varmaste dagar.

I husets östra delar finner vi tre sovrum, wc/dusch samt en praktisk klädkammare. WC/dusch är inrett med vårumsmatta på golv och väggar, färgskalan är beige.

Nu återstår husets biytor som vi hittar i husets västra gavel innanför köket. Tvättstugan fungerar även som groventré och blir i sin förlängning pannrum för jordvärmepumpen. Garaget och ytterligare förvaringsutrymmen finns också här.

KÖK:
Utrustning: spis, fläkt, kyl-fullhöjd, frys-fullhöjd och diskmaskin. Samtliga kapitalvaror är från 2006 och av märket Bosch.

Tvättutrymme. Utrustning: tvättmaskin (Bosch, 2006) och torktumlare (Bosch, 2006).
Byggnadssätt:
Grund: betongplatta. Stomme av regelstomme isolerad. Bjälklag av trä. Fasad av tegel. Takbeklädnad: glaserat taktegel. Utvändigt plåtarbete: plasterad plåt svart. Hängrännor av plasterad plåt svart. Fönster: 3-glasfönster isol. Ventilation: mekanisk frånluft + springventiler i fönsterna. Murstock: murad skorsten. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Uppvärmning: vattenburet golvvärmesystem och jordvärmepump. Värme-leverantör: Eon.
Internetanslutning:
ADSL
Uteplats:
Uteplats 1: Inglasat uterum (ca 25 m2) med sjutdörrar, plasttak, trädäck med nålfiltsmatta och infravärme.
Uteplats 2: Öppen uteplats med trädäck utanför uterummet
Bilplats:
Bilplats 1: Vidbyggt garage med motordriven port (2006) med plats för en bil
Bilplats 2: Öppen bilplats med plats för flera bilar
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 987 000:- varav byggnadsvärde 1 296 000:- (fastställt 2015). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 24 174kr/år. Vattenförbrukning 60 kbm = 3.460:-
Elförbrukningen är 10303 kWh = 13.961:- (avser total förbrukning inkl. hushållström)
Servitut:
Rättigheter-last: Avtalsservitut Elledning Mm. Övriga gravationer: Avtalsservitut Elledning Mm.
Planbest:
Stadsplan (1969-11-10)
Övrigt:
Bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokoll med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av kopia på besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulant fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

Säljaren friskriver sig från allt ansvar för fel eller brist i fastigheten, i den mån dessa fel inte täcks av ovan nämnda säljaransvarsförsäkring. Köparen är med andra ord medveten om att han inte kan göra några påföljder gällande mot säljaren avseende sådana fel eller brister som inte täcks av försäkringen. Säljarens ansvar för sådana fel, vilka täcks av försäkringen, är vidare begränsat till utfallande försäkringsbelopp.
Observera att försäkringen endast omfattar bostadsbyggnaden med vissa undantag som bl.a. rökgångar, el- och vvs-installationer.
För kompletta försäkringsvillkor se under "Dokument och länkar" på webb-beskrivningen.
För ytterligare information om säljarförsäkringen eller vad sk friskrivning innebär, kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Renghammar Mäklarkonsult AB Charlotte Renghammar För mer information kontakta Charlotte Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD charlotte@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter