Kommun:  Halmstad
Område:  Frösakull
Adress:  Möllegårdsvägen 16
Boendeform:  Parhus
Boarea:  ca 113 kvm
Tomtarea:  436 kvm
Pris:  2 900 000:-
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Kom och upplev bekvämligheten och friheten med detta optimala 1-plansboende som vårdats och förädlats med god smak och finess. Materialvalen är lättskötta och stilen är modern. Ett välskött yttre samt effektivt värmesystem borgar för låga drifts- och underhållskostnader.

Till alla dessa fördelar lägger du nu dessutom till en liten behändig tomt och ett stort härligt inglasat uterum, så har du en komplett "villakänsla" i kvadratsmartsmart format!
Storlek:
Boarea ca 113 kvm. 4 rum, varav 2-3 sovrum. Tomtarea 436 kvm (friköpt). Tomten: trädgårdstomt med häckar.
Planlösning:
Helkaklat WC/dusch-utrymme från 2004 med värmeslingor och handdukstork. Utrustning: toalett, svängbara duschväggar samt tvättkommod från 2014. Tvättmaskin (LG, 2009) och torktumlare (Bosch, 2010).

Kök. Utrustning: spishäll (2015), inbyggnadsugn (Gorenje, 2009), fläkt (Backo), kombinerad kyl/frys (Gorenje, 2009), diskmaskin (Electrolux, 2009).

Via den väderskyddade farstubron kommer vi in i en ljus och välkomnade hall med praktisk avhängningsmöjligheter och förvaring för både ytterkläder och skor.
Väggar och tak är, precis som i övriga huset, vitmålade under 2015 och på golvet ligger det snyggt och enhetligt parkettgolv i ek.

I direkt anslutning till hallen finner vi det kombinerade wc/dusch- och tvättutrymmet. Hela utrymmet är i helkaklat utförande och inredningen går i en modern och sober stil. Infällda spotlights förser rummet med god allmän belysning, tvättmaskin och torktumlare döljs snyggt och praktiskt bakom ett par skjutdörrar och värmeslingorna i golvet förhöjer komforten ytterligare.

Vi återvänder till hallen för att på motsatt sida av hallen, gå vidare in till det ljusa och hemtrevliga köket. Här råder en stilren känsla och materialvalen går i vitt och rostfritt med en modern touch. Här finns gott om plats för förvaring i skåp och lådor samt en trevlig matplats med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterna.

Husets tillbyggda passage når vi på vänster hand i slutet av hallen och det som tidigare var garage och förråd, består nu av två st rymliga sovrum som har en genomgående ljus och trevlig interiör. Det inre rummet lämpar sig mycket väl för hemmakontoret alt. gästrummet.

Planlösningen i vardagsrummet har även den förändrats till fördel för en öppen planlösning i vinkel, mellan vardagsrum och matplats alt TV-rum.
Härifrån har man även utgång till det stora härliga uterummet som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst!Tylösand må vara mer känt i folkmun men visst har grannen Frösakull ett lika attraktivt läge längs den långa sandstranden med de vackra sanddynorna. Bukten börjar med Tylösand längst söder ut, på andra sidan Tylöbäck byter området och stranden namn till Frösakull för att avsluta med Ringenäs längst norr ut. Avståndet till Halmstads stadskärna är ca 1 mil.

Området består ungefär till hälften av åretruntboende och till hälften av fritidsboende. Områdets popularitet har gjort bebyggelsen allt mer exklusiv. Här har man närhet till natursköna skogsområden, härlig sandstrand och salta bad. En välsorterad mataffär, kiosk och en gemytlig kvarterskrog gör servicen komplett. Här finns även ett antal pensionat och fyrstjärnig campingplats som under sommartid är mycket frekventerade.

Har man inte tillgång till egen cykel eller bil så finns det utmärkta bussförbindelser utmed huvudgatan Kungsvägen in till centrala Halmstad alternativt till Tylösands nöjesliv. I området finns två golfbanor och Europas bästa träningsanläggning för golf.
Byggnadssätt:
Grund: platta på mark. Stomme av isolerad regelstomme. Bjälklag av trä. Fasad av stående träpanel. Takbeklädnad: betongpannor. Utvändigt plåtarbete: plasterad plåt. Hängrännor av plasterad plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: ftx-ventilation bahco. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Uppvärmning: direktverkande el + luft/luft-värmepump. Värme-leverantör: Hem.
TV-anslutning:
Ansluten till centralt kabelnät.
Internetanslutning:
Fiber. Hastighet: 100 Mbit/s. Fast kostnad: 125 kr/mån. Anslutningsavgift: 18 000 kr (Leverantör: Halmstads stadsnät).
Bilplats:
Öppen bilplats med plats för 1 bil.
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 553 000:- varav byggnadsvärde 682 000:- (fastställt 2015). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 14 783kr/år. Hushållsströmmen är medräknad i uppvärmningskostnaden.
OSB: Säljaren har inte varit permanent boende i huset.

I samfällighetsavgiften ingår renhållningsavgift, kabel TV och skötsel, samt snöröjning av gememsamma ytor.

Hyresintäkterna från gästlägenheten går till förbättringar av gemensamma utrymmen.
Servitut:
Rättigheter-förmån: Officialservitut Va-Ledningar(2 st). Halmstad Fammarp GA:1.
Planbest:
Byggnadsplan (1983-12-08) , Ändring av detaljplan (2007-02-21)
Övrigt:
Fastigheten säljs med produkten "Klara Papper" vilket innebär att bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljaren för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokoll med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska denne tagit del av kopia på besiktningsprotokollet innan han/hon lägger sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulant fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

www.doldafel.se
Renghammar Mäklarkonsult AB Katarina Renghammar För mer information kontakta Katarina Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD katarina@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter