Kommun:  Halmstad
Område:  Kvibille
Adress:  Slättemarken 12
Boendeform:  Friliggande villa
Boarea:  108 kvm
Biarea:  20 kvm
Tomtarea:  672 kvm
Pris:  1 645 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
En och samma ägare har byggt, bott och trivts i det här huset sedan 1990, nu finns möjligheten att förädla detta bekväma 1-plansboende till sitt!
Effektiv och välutnyttjad planlösning som går att anpassa efter familjens behov. Det vidbyggda garaget, inglasade uterummet och braskaminen är ytterligare plus-faktorer för detta trivsamma villaboende.
Storlek:
Boarea 108 kvm. 3 rum (kan göras om till 4 rum), varav 2-3 sovrum. Biarea 20 kvm. Tomtarea 672 kvm (friköpt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt med fruktträd och häckar.
Planlösning:
Läge/område:

Villan har ett mycket ostört läge på lugn återvändsgata i Kvibille, utan störande genomfartstrafik eller förbipasserande. Den lummiga och soliga trädgårdssidan vänder sig mot en härlig skogsbacke där tomtgränsen har avgränsats med en vacker stengärdsgård.

Bygden har ett aktivt föreningsliv och här finns både förskola, skola samt BVC- mottagning. God service i form av Centrumhallen Ica som är ombud för både Posten, Apotek och ATG
Gästgivargården har anor från 1600-talet och utgör en naturlig samlingspunkt för de boende när något stort eller smått ska firas.

Bra kommunikationsmöjligheter i form av buss till både Halmstad och Falkenberg. För bilpendlaren så finns det även snabb anslutning till E6:an i både söder- och norrgående riktning.

Vi når huset entré via den välkomnande och väderskyddade farstukvisten och stiger in i en stor och välkomnande hall. Här finns gott om plats för både ytterkläder och skor.

Direkt till höger finner vi det ljusa och hemtrevliga köket som är utrustat med släta vita luckor med bokkant och bänkskivor av tåligt laminat. Här finns gott om förvaringsmöjlighet i flertalet skåp och matplatsen har en trevlig placering vid stora fönsterpartier mot gatan, som generöst förser rummet med dagsljus under hela dagen.

Via köket når vi den praktiska tvätt/groventrén med utgång till uppfart och garage. Här står både tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk placerade.

I direkt anslutning till groventrén finns också en liten men effektiv gästtoalett.

Från köket når vi även ett av husets två sovrum som har gott om klädförvaringsmöjligheter i både flertalet garderober samt sep. klädkammare.
Rummet har även en egen utgång till det inglasade uterummet, som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst!

Vi återvänder till hallen för att ta oss vidare in till vardagsrummet där en effektiv braskamin står placerad och sprider extra värme och trivsel till rummet. På golvet ligger det ett klassiskt ekparkettgolv och väggarna är tapetserade med en ljust mönstrad papperstapet. Från detta rum har man utgång till den öppen solaltan med eftermiddags och kvällssol.
Om behov finns så kan rummet avdelas till fördel för ytterligare ett sovrum.

Mellan vardagsrum och husets andra sovrum finner vi ett wc/dusch-utrymme som är utrustat med våttapet/våtmatta samt duschkabin.

Det andra sovrummet ligger placerat mot gatsidan och är ljust inrett med ljus plastmatta och papperstapet på väggar.

WC. Utrustning: toalett (årtal okänt) och tvättställ (årtal okänt).

WC/dusch. Utrustning: toalett (årtal okänt), duschkabin (årtal okänt) och tvättställ (årtal okänt).

Kök. Utrustning: spis (Huskvarna, 1990), fläkt (1990), stänkskydd av vitt kakel, kyl-fullhöjd (Huskvarna, 1990), frys-fullhöjd (Huskvarna, 1990), diskmaskin (Whirlpool, 2012).

Tvättutrymme. Utrustning: tvättmaskin (Huskvarna, 1990), torktumlare (Electro Helios, nyare) och tvättställ.
Byggnadssätt:
Grund: krypgrund. Stomme av isolerad regelstomme. Bjälklag av trä. Fasad av stående träpanel. Takbeklädnad: betongpannor. Utvändigt plåtarbete: plasterad plåt. Hängrännor av plasterad plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: ftx-ventilation. Murstock: skorsten av plåt. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Uppvärmning: luftburen värme minivent + braskamin. Värme-leverantör: Eon.
TV-anslutning:
TV-antenn.
Internetanslutning:
ADSL.
Uteplats:
Uteplats 1: Inglasad altan om ca 20 m²
Uteplats 2: Öppen solaltan om ca 15 m².
Bilplats:
Vidbyggt garage med förrådsdel om ca 20 m² med plats för 1 bil.
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 013 000:- varav byggnadsvärde 786 000:- (fastställt 2012). Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Driftkostnaden är ca 25 967kr/år. Hushållselen är inräknad i den totala uppvärmningskostnaden.
Servitut:
Halmstad Kvibille GA:3.
Planbest:
Byggnadsplan (1981-06-12)
Övrigt:
Fastigheten säljs med produkten "Klara Papper" vilket innebär att bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljare för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokoll med sig vid visning. Önskar spekulant att lägga bud på bostaden ska spekulanten tagit del av kopia på besiktningsprotokollet innan han/hon får lägga sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulant fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

www.doldafel.se
Renghammar Mäklarkonsult AB Katarina Renghammar För mer information kontakta Katarina Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD katarina@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter