Kommun:  Halmstad
Område:  Kvibille
Adress:  Skogsgränd 5
Boendeform:  Friliggande villa
Boarea:  190 kvm
Biarea:  10 kvm
Tomtarea:  870 kvm
Pris:  2 300 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Stort och rymligt 1-plansboende i idylliska Kvibille ca 1 mil norr om Halmstad. Villan har förändrats genom omfattande och påkostade till- och ombyggnader genom åren och erbjuder nu gott om plats för både familjelivet och umgängesytor, såväl in- som utvändigt!
Solig och insynsskyddad tomt angränsande mot grönområde. Villan har dessutom ett ostört läge på lugn återvändsgata och med omedelbar närhet till skolan.
Storlek:
Boarea 190 kvm. 9 rum, varav 6-7 sovrum. Biarea 10 kvm. Tomtarea 870 kvm (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.
Planlösning:
Läge/område:

Tätorten Kvibille är beläget ca 1 mil norr om Halmstad och består av en blandad bebyggelse i form av ett fåtal lägeheter och rad-kedjehus samt friliggande villor.
Sedan 1970-talet har orten utvecklats till ett typiskt villasamhälle med förskola och grundskola 1-5. Det finns en dagligvarubutik, bensinmack och Gästgiveri. Kvibille är nu mest känt för Kvibille mejeri, som tillverkar cheddar och ädelost.

Här bor man med den perfekta kombinationen av den natursköna omgivningen direkt in på knuten och omedelbar närhet till påfart på E6:an!

Vi stiger in i en ljus och välkomnande hall med klinkergolv och praktiskt klädförvaring bakom spegelskjutdörrar.

I direkt anslutning till entrén finner vi ett utav husets sovrum som är ljust inrett med furugolv, vitmålade väggar och tak.

Det enhetliga klinkergolvet återfinns igen i hallen som öppnar upp sig i en öppen planlösning mot kök och matplats.
Köket är utrustat med släta björkluckor, bänkskivor av tåligt laminat samt inbyggda kapitalvaror i mestadels vitt utförande.
Matplatsen är rymlig och ger utrymme för flertalet matgäster. I direkt anslutning når man det stora altandäcket via det stora Hajompartiet.

Mellan kök och vardagsrum finner vi ett rymligt och helkaklat wc/dusch-utrymme i modern och sober stil. Tonerna går i grått och på golvet ligger det golvvärmeslingor för extra komfort.

Det finns även en sep. gästtoalett i anslutning till entrén.

Husets vardagsrum är ett inrett med ett slipat furugolv och målade vita väggar. Rummets härliga rymdkänsla förstärks av den öppna takkonstruktionen med synliga bjälkar och braskaminen skänker både värme och trivsel. Stort Hajomparti som förser rummet med mycket dagsljus samt skapar en härlig kontakt mellan ute- och innemiljön.

I anslutning till vardagsrummet finner vi ett sovrum som också har ett slipat furugolv och målade vita väggar och tak.

Vi återvänder till hallen och på väg förbi matplatsen i köket passerar vi ytterligare två st sovrum på vänster hand, båda är ljust inredda i behagliga toner. Golvmaterial av laminat "ek" samt oljat furugolv.

Vi når nu en praktisk och välutrustad tvätt avdelning där det genomgående klinkergolvet återkommer och skåpinredning av släta bokluckor. Praktisk bänkskiva av laminat med infälld tvättho. Maskinell utrustning i form av tvättmaskin och torktumlare.

Ett par trappsteg ner kan man gå ut till det stora altandäcket via en praktisk groventré.

Pannrum på motsatt sida av entrén.

Vi befinner oss nu i det som tidigare var husets garage, men som nu är inrett som ett stort och rymligt "ungdomsrum" alt. hobbyrum med sep. klädkammare.

Via en hall når vi husets tillbyggnadsdel som består av ett sovrum alt det perfekta hemmakontoret på vänster hand, -samt stort och rymligt föräldrasovrum till höger. Däremellan finner vi ett toppmodernt och välutrustat wc/duschutrymme.

Föräldrasovrummet har ett vackert valnötsgolv från Kährs, vitmålade väggar och taket som är öppet upp i nock förstärker den härliga rymdkänslan i rummet. Härifrån har man även utgång till det stora altandäcket via ett stort Hajomparti.

Helkaklat wc/dusch-utrymme. Utrustning: toalett, dusch, klinkergolv med värmeslingor och tvättställ.

WC. Utrustning: toalett och tvättställ.

Kök. Köksfabrikat: Marbodal. Köksluckor: Släta björkluckor. Utrustning: spishäll (Zanussi, 2003), inbyggnadsugn (Bosch, 2000), fläkt (Electro Helios, 2000), kakel, kyl-fullhöjd (Cylinda, 2012), frys-fullhöjd (Cylinda, 2003), diskmaskin (Siemens, 2000).

Tvättutrymme. Utrustning: tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) och tvättho.
Byggnadssätt:
Grund: plintar. Ventilation: självdrag. Murstock: skorsten av plåt. Larm: finns.Larm: galaxy gold. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Uppvärmning: vattenburen golvvärme i tillb.del + direkt el + kamin.
TV-anslutning:
TV-antenn och egen parabolantenn (ingår).
Internetanslutning:
ADSL.
Uteplats:
Stor altan om hela 95 m² i soligt läge söder.
Bilplats:
Öppen bilplats för 3 bilar.
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 349 000:- varav byggnadsvärde 1 109 000:- (fastställt 2012). Typkod 220, Småhusenhet, helårsbostad. Driftkostnaden är ca 30 905kr/år.
Servitut:
Halmstad Kvibille GA:3.
Planbest:
Byggnadsplan (1985-01-10)
Övrigt:
Fastigheten säljs med försäkringsprodukten "Klara Papper" vilket innebär att bostaden är förbesiktigad (även El- och VVS installationer omfattas av besiktningen och försäkringen) av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljare för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokoll med sig vid visning. Önskar en spekulant att lägga bud på bostaden ska spekulanten tagit del av kopia på besiktningsprotokollet innan han/hon får lägga sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulant fått av protokollet. Kontakta gärna besiktningsmannen för frågor, råd, förtydligande etc.

www.doldafel.com

Säljarna har haft trygghetsavtal tecknat med Anticimex med årlig kontroll och fuktmätning.
Renghammar Mäklarkonsult AB Katarina Renghammar För mer information kontakta Katarina Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD katarina@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter