Kommun:  Halmstad
Område:  Gullbranna
Adress:  Kumminvägen 9
Boendeform:  Friliggande villa
Boarea:  117 kvm
Biarea:  35 kvm
Tomtarea:  802 kvm
Pris:  1 725 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Med fritt läge på hörntomt ligger denna trivsamma och helfräscha villa med närhet till både natur och hav. De flesta rum i huset har renoverats smakfullt mellan åren 2010 -2014 med bl.a. nytt kök, målning, tapetsering, nya golv, infälld belysning etc. Som ny ägaren erbjuds nu ett bekymmersfritt och bekvämt boende. Det stora Inglasade uterummet och den öppna altanterassen skapar en förlängd sommarsäsong och generösa ytor för umgänge och grillkvällar. De låga drift- och underhållskostnaderna samt dagens ränteläge borgar dessutom för ett billigt, eget boende!
Storlek:
Boarea 117 kvm. 4 rum, varav 3 sovrum. Biarea 35 kvm. Tomtarea 802 kvm (friköpt). Tomten: trädgårdstomt.
Planlösning:
Område/Läge:

Gullbranna ligger ca 15 km söder om Halmstad och består av en blandad bebyggelse av både åretrunt- och fritidshusboende. Här bor man med närhet till både hav och natur! Förskoleverksamhet och dagmamma finns i området och Gullbrannagården erbjuder alla tänkbara aktiviteter så som minigolf, lekplats, boule, tennis, restaurang och mycket mer. Salta bad och härlig sandstrand når du enkelt efter ca 15 minuters promenad. Grundskola F-9 finns i Trönninge.
En kort bilfärd bort når man det kompletta köpcentret EuroStop med ett stort utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Strax intill finner man dessutom handelsområdet Stenalyckan.

Rumsbeskrivning på bottenvåning.

Vi stiger in i en ljus och välkomnande hall där det finns avhängningsmöjligheter och förvaring för både ytterkläder och skor. På golvet ligger det ett praktiskt klinkersgolv som övergår i ett ljust o lättskött laminatgolv, väggarna är tapetserad i modernt randigt i rosa nyanser.
Härifrån leder även trappan upp till andra våning, men vi stannar kvar här i hallen, öppnar den första dörren på vår högra sida och där finner vi ett helkaklat wc/duschutrymme.

Åter i hallen, mitt emot badrummet, finner vi ett utav husets tre sovrum (ca 8 m2) som är inret med llaminatgolv samt målade ljusa väggar. Detta rum har ej renoverats av nuvarande ägare.

Lite längre bort i hallen på vänster sida finner vi det lite större föräldrasovrummet som också går i ljusa nyanser. Här finns även ett flertal inbyggda garderobssystem med skjutdörrar. Ute i hallen finns dessutom en praktisk klädkammare för ytterligare klädförvaring. Vägg i vägg med föräldarsovrummet ligger det nyrenoverade barnrummet.

Vi går nu vidare till husets naturliga mötespunkt, det nyrenoverade (2014) och hemtrevliga köket, som är inrett med moderna släta vita lluckor, arbetsbänkar av tåligt laminat samt stänkskydd av vitt kakel. Alla kapitalvaror är antiningen integrerade eller i modern svart design. Från köket har man även en utgång till uterummet. Matplatsen är ljus och rymlig och ger plats åt flertalet matgäster.
I samband med köksrenoveringen byttes dörr- och fönsterpartiet mellan matplaten och uterummet.

Via köket når vi tvättstugan som också har en praktisk groventré från altan/trädgården. Rummet har inte renoverats av nuvarande ägere.

Rumsbeskrivning på ovanplan.

Här i allrummet uppe på andra våningen får man en ljus och luftig känsla genom ryggåstaket som är vitmålat och öppet upp i nock med infällda ledlampor. På golvet ligger ett snyggt och praktiskt laminatgolv,gavelväggarna är klädda med mönstrad papperstapet och från detta rum har man även utgång till den överbyggda balkongen.

Det går enkelt att dela av ovanvåningen till förmån för ett eller flera extra rum.

KÖK:
Nytt kök och kapitalvaror från Ikea 2014
Utrustning: Spishäll (induktion), fläkt (svart utförande), diskmaskin (integrerad), kombinerad kyl/frys (integrerad), ugn och micro (inbyggda)

Tvättutrymme på bottenvåning. Utrustning: tvättmaskin (2008), torktumlare, varmvattenberedare samt rostfriho,
Byggnadssätt:
Grund: krypgrund. Stomme av isolerad regelstomme. Bjälklag av trä. Fasad av stående träpanel. Takbeklädnad: betongpannor. Utvändigt plåtarbete: plåt. Hängrännor av plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: mekanisk. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Uppvärmning: luft-luft-värmepump samt direktverkande el.
Internetanslutning:
Fastigheten är ansluten till fiber via Halmstad Stadsnät. Möjligör tv, bredband och ip-telefoni via valfri leverantör.
Fast kostnad: 125 kr/mån enligt avtal med (övertas av ny ägare) t.o.m. 2022.
Uteplats:
Uteplats 1: Altan, inglasad
Uteplats 2: Öppet altandäck
Uteplats 3: Balkong
Bilplats:
Bilplats 1: Garage.
Bilplats 2: Öppen bilplats.
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 169 000:- varav byggnadsvärde 769 000:- (fastställt 2012). Typkod 220, Småhusenhet, helårsbostad. Driftkostnaden är ca 22 250kr/år. Uppvärmning 13.600:- avser total elförbrukning ca 10.000 kwh/år för uppvärmning, varmvatten och hushållström. Hushåll med 2 vuxna och 1 barn
Servitut:
Rättigheter-last: Avtalsservitut Ledning. Övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning.
Planbest:
Byggnadsplan (1978-05-18)
Övrigt:
FINANSIERING

Vid en kontantinsats på 301.000 kr (15%) inkl. lagfartskostnad blir månadskostnaden (exkl. amortering) 5.144 kr/månad.
Renghammar Mäklarkonsult AB Katarina Renghammar För mer information kontakta Katarina Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD katarina@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter