Kommun:  Halmstad
Område:  Snöstorp
Adress:  Fru Thotts Väg 10
Boendeform:  Friliggande villa
Boarea:  143 kvm
Biarea:  24 kvm
Tomtarea:  816 kvm
Pris:  2 150 000:-
Skriv ut Stora bilder
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Välkommen till ett lättskött och praktiskt 1-plansboende i barnvänligt område. Villan har varit väl omhändertagen av nuvarande ägare och har förbättrats och renoverats löpande under de senaste åren. Tomten har ett soligt och ljust läge i området och ytterligare plus för detta trivsamma boende är de låga underhålls- och driftskostnaderna! Kom och bo & trivs med goda grannar på Fru Thotts väg!
Här kan du flytta rakt in!!
Storlek:
Boarea 143 kvm. 5 rum, varav 3 sovrum. Biarea 24 kvm. Tomtarea 816 kvm (friköpt). Tomten: fruktträd och häckar.
Planlösning:
Tvättutrymme. Utrustning: tvättmaskin (Electro Helios), torktumlare (LG) och tvättho. Vvb 2012

WC. Utrustning: toalett och tvättställ. Renoverat 2010.

Utrustning: toalett, badkar och tvättställ.

Kök 2006. Köksfabrikat: HTH. Utrustning: spis (Siemens), fläkt (AEG), frys-fullhöjd (Samsung), kombinerad kyl/sval (Samsung), diskmaskin (Siemens) och microugn.

Den lilla överbyggda farstukvisten ger ett välkomnade och trevligt intryck mot gatan och skyddar effektivt vid regnigt och blåsigt väder.

Vi går in genom den nya entrédörren som både har ett runt "tittfönster" och ett generöst ljusinsläpp via ett smalt sidfönster. Hallen känns därför extra ljus och rymlig när vi kliver in.
Här ifrån hallen får vi snabbt en överblick över hela den öppna och trevliga planlösningen.
I direkt anslutning till entrén finner vi en praktisk gästtoalett med klinkersgolv och vitt porslin.

På motsatt sida av entrén når vi det stora och rymliga köket som utger husets centrala mötespunkt. Här finns det gott om plats för både vardagsbestyr och stora middagsbjudningar! Inredningen består av ett klassisk vit skåpinrening från HTH-kör med integrerade vitvaror, tåliga arbetsytor av laminat samt infälld diskbänk.

Via köket går vi vidare till tvättutrymmet som är välutrustat med både tvättmaskin, torktumlare och tvättho samt div. skåpinredning.
Från tvättstugan finns det även utgång ut till det vidbyggda garaget.

Vi går tillbaka till hallen och därifrån rakt fram till det ljusa och trevliga vardagsrummet som är inrett med ekparkettgolv, ljus tapet på väggar och vitt tak. Här står även braskaminen placerad och skänker extra värme och trivsel till rummet. Från detta rum har man även utgång ut till det inglasade uterummet, som med dess soliga läge, kan användas från tidig vår till sen höst!

I direkt ansluting till vardagsrummet finner vi ett nedsänkt allrum som med fördel kan användas som tv-rum alt hemkontor.

Husets privata sovrumsdel finns samlad i förlängen av hallen, här finns 3 st sovrum varav ett lite större föräldrarsovrum med utgång till altan och trädgård. Samtliga rum är ljust inredda med laminatgolv resp. plastmatta och här finns även flertalet garderober för klädförvaring.

I anslutning till sovrummen finner vi även det helkaklade badrummet i blåa toner, vit skåpinredning samt badkar.
Läge:
Snöstorp är ett attraktivt och barnvänligt område som har ett bekvämt avstånd från stan samtidigt som man når skog, mark och strand inom bara några minuters bilväg. Från Snöstorp är det ca 3 km fågelvägen till Stora Torg, och ca 2,7 km till Östra Stranden. På närliggande området Vallås finns service i form av bl.a. mataffär och vårdcentral, bibliotek m.m. Eurostop tillsamans med Stenalyckan är komplett köpcentrum som du når endast ca 1,5 km från bostaden. I Snöstorp finns "Sveriges vackraste kyrka" som är väl värd ett besök. Området trafikeras av lokaltrafiken. Flertalet dagis finns i närheten. Grundskola årskurs 0-5 i Snöstorpsskolan.
Byggnadssätt:
Grund: betonghålsten. Stomme av isolerad regelstomme. Bjälklag av trä. Fasad av stående träpanel rödmålad 2010. Takbeklädnad: betongpannor. Utvändigt plåtarbete: målad plåt. Hängrännor av målad plåt vit. Fönster: 3-glas 2002 & 2-glas. Ventilation: självdrag. Murstock: skorsten av plåt. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Radon: bostaden är radonmätt 1996 och visade att ingen blåbetong finns i konstruktionen och därmed ingen radon heller.. Uppvärmning: direktverkande el + luft/luft-värmepump 2005 och braskamin..
TV-anslutning:
TV-antenn och egen parabol (ingår ej).
Internetanslutning:
ADSL.
Uteplats:
Inglasad altan om ca 26 m², läge väster.
Bilplats:
Vidbyggt garage om ca 24 m² med plats för 1 bil.
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 768 000:- varav byggnadsvärde 1 103 000:- (fastställt 2012). Typkod 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer. Driftkostnaden är ca 26 900kr/år. OBS: Hushållsström ingår i den totala elförbrukningen.
Planbest:
Stadsplan (1969-11-10)
Övrigt:
Fastigheten säljs med produkten "Klara Papper" vilket innebär att bostaden är förbesiktigad av certifierad besiktningsman och försäkrad av säljare för dolda fel i 10 år. Mäklaren har besiktningsprotokoll med sig vid visning. Önskar spekulant att lägga bud på bostaden ska spekulanten tagit del av kopia på besiktningsprotokollet innan han får lägga sitt bud. Budet skall då baseras på den kunskap spekulant fått av protokollet. Det går även bra att ringa besiktningsmannen för rådfrågan.

www.doldafel.nu
Renghammar Mäklarkonsult AB Katarina Renghammar För mer information kontakta Katarina Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD katarina@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter