Kommun:  Halmstad
Område:  Gustavsfält
Adress:  Rundan 11
Boendeform:  Friliggande villa
Boarea:  105 kvm
Biarea:  129 kvm
Tomtarea:  494 kvm
Pris:  1 845 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Huset på Rundan 11 har under de senaste 6 mån genomgått en total förvandling, såväl in- som utvändigt och allt är genomgående renoverat i en nutida och smakfull stil. Planlösningen har förändrats och uppdaterats till en mer modern lösning, som nu ger utrymme för både familjeliv och umgänge! Alla våtutrymmen är helkaklade och husets centrala "mötespunkt" består av ett helvitt kök med modern touch! Den insynsskyddade trädgården inbjuder till både lek, spring och härliga grillkvällar!
Storlek:
Boarea 105 kvm. 5 rum, varav 4 sovrum. Biarea 129 kvm. Tomtarea 494 kvm (tomträtt). Tomten: insynsskyddad trädgårdstomt.
Planlösning:
Kök på entréplan. Golv: klinkers. Väggar: vitmålade väggar. Tak: vitt innertak. Köksfabrikat: IKEA. Köksluckor: Släta vita luckor. Utrustning: spishäll (Bosch, 2013), inbyggnadsugn (Electrolux, 2012), fläkt (2013), kakel (grått, 2013), kombinerad kyl/frys (2013), diskmaskin (2013), microugn (Whirlpool, 2013).

Helkaklat WC/dusch-utrymme på ovanvåning, totalrenov. 2013. Utrustning: toalett, dusch, värmeslingor och tvättställ.

WC i källare. Utrustning: toalett och tvättställ. Renov. 2013.

Tvättutrymme i källare. Nyrenoverad och välutrustad tvättstuga med klinkersgolv, målade väggar. Utrustning: tvättmaskin (Siemens, 2013), torktumlare (Siemens, 2013) och tvättställ.

Rumsbeskrivning på källarplan.

I källarplanet ligger det genomgående ett nylagt grått klinkersgolv på golvet och samtliga väggar är målade med vit silikatfärg som "andas". Här finns gott om både förvarings- och hobbyutrymmen.

Nyrenoverad och välutrustad tvättstuga med klinkersgolv och målade väggar. Ny tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk.

Pannrum med kombipanna av fabr. Parca Norrahammar -78, för olja, el eller ved. Expansionskärl.

Helkaklat wc-utrymme med toalett och tvättställ.

Från källarplanet finns det även en utgång till trädgården via en utvändig källartrappa.

Rumsbeskrivning på ovanplan.

Här på ovanplanet finner vi 2 st mindre sovrum samt ett större förädrarsovrum, samtliga är inredda med ljust laminatgolv av typen "vitkalkad ek", vitmålade väggar och tak.

Wc/dusch-utrymmet är helkaklat i snygg och modern design. Vita kakelplattor på väggarna samt grått klinkersgolv med golvvärme. Praktisk svängbar, duschvägg och vitt porslin.

Rumsbeskrivning av entréplanet:

Välkommen in! Vi stiger in i en ljus och välkomnande hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och trappa upp till ovanvåningen. Golvet består av slipad och vitkalkat ekparkett och väggarna är vitmålade.

På vänster hand, i direkt anslutning till hallen finner vi det ljusa och rymliga vardagsrummet som har utgång till den stora överbyggda altanen. Ett fletal stora fönster skänker mycket dagsljus till rummet och även här ligger det ett vitkalkat och slipat ekparkettgolv. Väggarna och tak är vitmålade.

Den nya ägaren har tagit bort en vägg mellan kök och vardagsrum och på så sätt fått en mer öppen och modern planlösning.

Köket består av ett praktiskt arbetskök som är utrustat med släta vita luckor, integrerade vitvaror samt stänkskydd av kakel i en snygg grå nyans. På golvet ligger det ett nylagt klinkersgolv, även detta i en grå nyans.

Matplatsen mellan köket och vardagsrummet blir en central samlingspunkt i huset och här finns det plats för flertalet matgäster.

Sovrummet i entréplanet är även det inrett i ljusa kulörer och här får man ledigt plats med en dubbelsäng, alt kan rummet användas till allrum eller "hemmakontor".

Läge/Område:

Endast ca 2km öster från Halmstad centrum ligger bostadsområdet Gustavsfält. Här byggdes bostäder främst under 60-talet både i form av kedje- och radhus samt hyreslägenheter. Området är lika populär idag som när det byggdes. Från Gustavsfält har du nära till det mesta. Högskolan, Halmstad Arena med Sannarpsbadet och Ishall når du inom någon kilometers radie. Matvaruaffär, pizzeria, gatukök, bibliotek, bank m.m finns inom ännu närmre avstånd. Lokaltrafiken trafikerar området. Närmaste sandstrand finns på Östra stranden några km bort.
Byggnadssätt:
Grund: platta på mark k 150. Stomme av regelstomme isolerad. Bjälklag av trä. Fasad av tegel målad 2012. Takbeklädnad: taktegel. Utvändigt plåtarbete: målad plåt 2012. Hängrännor av målad plåt 2012. Fönster: 2-glas och nya 3-glas 2012. Ventilation: självdrag. Murstock: fabrikat armi. Vatten: kommunalt vatten. Avlopp: kommunalt avlopp. Radon: bostaden innehåller ingen blå lättbetong. enligt den tekniska beskrivningen.. Uppvärmning: kombipanna parca norrahammar -78, för olja, el eller ved. expansionskärl..
TV-anslutning:
TV-antenn.
Internetanslutning:
ADSL.
Uteplats:
Överbyggd altan om ca 28 m², läge väster.
Bilplats:
Bilplats 1: Vidbyggt isolerat garge med motordriven port, om ca 40 m² med plats för 1 bil.
Bilplats 2: Öppen bilplats med plats för 1 bil.
Ekonomi:
Taxeringsvärdet är 1 321 000:- varav byggnadsvärde 859 000:- (fastställt 2012). Typkod 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer. Driftkostnaden är ca 26 913kr/år.Tomträttsavgäld 6 750:-/år
till 2019-12-31
Servitut:
Servitutsutredning ej verkställd..
Planbest:
Stadsplan (1958-10-30) , Tomtindelning (1958-11-07)
Renghammar Mäklarkonsult AB Katarina Renghammar För mer information kontakta Katarina Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD katarina@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 21 00 85 Tipsa en vän


HitCounter