Kommun:  Ljungby
Område:  Lidhult
Adress:  Öxnalt Norregård 4
Boendeform:  Avstyckad gård
Boarea:  ca 112 kvm
Biarea:  ca 211 kvm
Tomtarea:  6 816 kvm
Pris:  350 000:- Utgångspris
Skriv ut Stora bilder
Dokument
Lånelöfte på 30 sek
Beskrivning:
Avstyckad gård i Öxnalt med högt och ljust läge. Bra ekonomibyggnad med möjlighet till hobbylokal eller verkstad.
Storlek:
Boarea ca 112 kvm. 4 rum. Biarea ca 211 kvm. Tomten är avstyckad så att vägen ingår i tomten och det går inte att köra genom gården. Tomten är 6 816 m2.
Planlösning:
PLANLÖSNING:
Huvudingången har en veranda och du kommer in i en bred hall. Till vänster finns ett sovrum som även har en brun kakelugn. Kakelugnen är inte provtryckt och skorstenen har eldningsförbud. Till höger från hallen kommer du in i vardagsrummet som har en murad öppen spis. Skorstenen har eldningsförbud. Rakt fram från hallen finns ett wc/dusch. Duschutrymmet är en duschkabin.
Går man in i huset från gårdssidan så kommer du in i en hall och till höger har man då ett stort sovrum. Går man till vänster så har man köket med matplats. I köket finns även en vedspis som är kopplad till skorsten med eldningsförbud. Går man genom köket så finns det ytterligare ett sovrum.

Det finns möjlighet att inreda övervåningen där det idag finns två enkla vindsrum. behövs stege för att komm upp på vinden.

EKONOMIBYGGNAD:
Äldre stallbyggnad på ca 211 m2 som är omgjord till verkstadslokal. Mjölkrummet är ombyggt till tvättstuga där även hydroforen finns. I gaveln finns inredd jaktlokal vilken även har kontakt med garaget. Garaget använd även som slaktlokal och har travers i taket.
Utvändigt har byggnaden fasad av tegel och stående träpanel. Tak med korr. eternitplattor.
.
Byggnadssätt:
Grund: torpargrund. Stomme av regelstomme. Bjälklag av trä. Fasad av stående träpanel. Takbeklädnad: betongpannor. Utvändigt plåtarbete: plasterad plåt. Hängrännor av målad plåt. Fönster: 2-glas vita. Ventilation: självdrag. Murstock: murade skorstenar. Uppvärmning: oljefyllda elradiatorer. kakelugn, öppen spis..
Bilplats:
Garage vidbyggt ekonomibyggnad om ca 30 m² med plats för 2 bilar.
Ekonomi:
Driftkostnaden är ca 27 854kr/år. OBS: Då det inte finns uppgifter på driftkostnader är de schablonberäknade på åretruntboende.
Övrigt:
Fastigheten är avstyckad från Fastigheten Saxnäs 1:26 och ägarna har inte bott eller känner till fastigheten så kommer det att införas friskrivningsklausul i blivande köpekontrakt.
Köparen har att själv eller med sakkunnig person besiktiga fastigheten före kontraktsskrivning.

Fastigheten kommer att säljas fri från inteckningar och servitut.
Renghammar Mäklarkonsult AB Christer Renghammar För mer information kontakta Christer Renghammar:
Köpmansgatan 25, 302 42 HALMSTAD christer@renghammar.se
Tel. 035 10 17 40 Se våra övriga objekt
Fax 035 210085 Tipsa en vän


HitCounter